Den Haag

Als Bonafide glazenwasserij zijn wij trots om onze hoogwaardige diensten aan te bieden in verschillende steden in Nederland. Wij bedienen momenteel de volgende steden: De Lier, Maasland, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam en Den-Haag. Onze professionele en betrouwbare diensten omvatten onder andere:

  • Schoonmaak: Onze schoonmaakdiensten zijn ontworpen om uw ruimtes schoon en fris te houden, of u nu een kantoor, winkel of woning heeft. Onze schoonmakers zijn getraind om uw ruimtes grondig te reinigen en zorgen voor een gezonde en hygiënische omgeving.
  • Glazen wassen: Schone ramen zijn niet alleen belangrijk voor het uiterlijk van uw pand, maar kunnen ook helpen om meer natuurlijk licht binnen te laten en de energierekening te verlagen. Wij bieden professionele glazenwassersdiensten voor een breed scala aan gebouwen.
  • Zonnepanelen schoonmaken: Zonnepanelen hebben regelmatig onderhoud nodig om optimaal te kunnen presteren. Onze professionals hebben de expertise om uw zonnepanelen veilig en grondig te reinigen, zodat u kunt genieten van maximale efficiëntie en besparingen.
  • Hoge drukreiniging: Onze hoge drukreinigingsdiensten zijn ideaal voor het reinigen van oppervlakken zoals opritten, gevels en terrassen. Wij gebruiken geavanceerde apparatuur om vuil en vlekken te verwijderen en uw buitenruimtes er weer als nieuw uit te laten zien.
  • Dakgoten schoonmaak: Verstopte dakgoten kunnen leiden tot lekkages en schade aan uw pand. Onze specialisten hebben de expertise om uw dakgoten grondig te reinigen en problemen in de toekomst te voorkomen.
  • Ongedierte bestrijding: Ongedierte in uw huis of bedrijfspand kan zorgen voor een onhygiënische en onveilige omgeving. Onze ongediertebestrijdingsdiensten kunnen u helpen bij het bestrijden van een breed scala aan plaagdieren, van muizen tot wespen.
  • Serredaken schoonmaken: Serredaken hebben vaak speciale aandacht nodig vanwege hun kwetsbare aard. Onze professionals hebben de expertise om uw serredak veilig en grondig te reinigen, zodat u kunt genieten van een heldere en gezonde omgeving.

Bij Bonafide glazenwasserij zijn we er trots op dat we professionele en betrouwbare diensten aanbieden in verschillende steden in Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen uw ruimtes schoon en fris te houden!

Gratis offerte

Stoor u zich aan de vieze ramen bij u thuis of op uw bedrijf ?

Dan is het tijd om actie te ondernemen. Laat uw ramen zemen door professionals. Het rendement van uw zonnepanelen daalt wanneer deze vuil worden.

Het loont zich dan ook om vuile zonnepanelen minimaal één keer per jaar te laten reinigen Wij bieden top kwaliteit tegen aantrekkelijke tarieven voor bedrijven en particulieren. Bel of mail voor uw gratis vrijblijvende offerte.

Werkgebied: Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam, De Lier, Maasland, Maasdijk Monster, Den Haag & op aanvraag.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Kies dienst
Selecteer een optie
Dit is een verplicht veld
Beveiligingsvraag: 17 - 10 = ?
Vul de oplossing in om verder te gaan

Klantenbeoordelingen

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de glazenwassersdiensten van Bonafide glazenwasserij en ik ben zeer tevreden met het resultaat. De ramen van mijn bedrijfspand zien er nu weer als nieuw uit en het hele gebouw lijkt lichter en helderder. Het team van Bonafide was zeer professioneel en efficiënt, en ze werkten snel en zonder verstoring van de dagelijkse gang van zaken. Ik zou Bonafide glazenwasserij ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en betrouwbare glazenwassersdienst.

Peter Hendrinks

Eerlijke en betrouwbare glazenwasser!

Anne van der Meer