Over ons

Als Bonafide glazenwasserij zijn wij een professioneel schoonmaakbedrijf dat zich richt op een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw huis of bedrijf er op zijn best uitziet. Onze diensten omvatten glazenwassen, zonnepanelen reinigen, hogedrukreiniging, dakgoten schoonmaken, ongediertebestrijding en serredaken schoonmaken.

Als het gaat om glazenwassen, begrijpen we hoe belangrijk het is om uw ramen streeploos en schoon te houden. Onze ervaren glazenwassers gebruiken alleen de beste apparatuur en technieken om ervoor te zorgen dat uw ramen er zo goed mogelijk uitzien. Of u nu een huis of een bedrijfspand heeft, wij zijn er om u te helpen.

Daarnaast bieden wij ook zonnepanelen reiniging. Zonnepanelen zijn een investering en het is belangrijk om ze regelmatig te laten schoonmaken om hun efficiëntie te behouden. Wij gebruiken alleen milieuvriendelijke producten en technieken om uw zonnepanelen schoon te maken en te zorgen dat ze optimaal blijven werken.

Hogedrukreiniging is een van onze specialiteiten. Of het nu gaat om het reinigen van uw terras, oprit, gevel of andere oppervlakken, onze hogedrukreinigers zorgen voor een grondige en effectieve reiniging. Onze vakmensen zijn getraind om op een veilige en efficiënte manier te werken, en wij zorgen ervoor dat we altijd het beste resultaat leveren.

Dakgoten kunnen snel verstopt raken en leiden tot waterschade aan uw woning. Wij zorgen ervoor dat uw dakgoten schoon zijn en het regenwater goed afvoert. Dit voorkomt problemen en bespaart u op lange termijn kosten.

Ongedierte kan voor overlast zorgen en soms zelfs gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Wij hebben ervaren specialisten in dienst die weten hoe ze ongedierte moeten bestrijden. Wij gebruiken alleen veilige en effectieve methoden om uw huis of bedrijfspand te beschermen.

Ten slotte bieden wij ook serredaken schoonmaken aan. Serres zijn prachtige toevoegingen aan huizen, maar kunnen snel vies worden. Wij zorgen ervoor dat uw serredak er weer als nieuw uitziet, zodat u er weer optimaal van kunt genieten.

Wij zijn trots om onze diensten aan te bieden in De Lier, Maassluis, Schiedam, Den Haag, Rotterdam, Maassland en Vlaardingen. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen uw huis of bedrijfspand er op zijn best uit te laten zien

Gratis offerte

Stoor u zich aan de vieze ramen bij u thuis of op uw bedrijf ?

Bedankt voor uw interesse in onze diensten! Om u een nauwkeurige offerte te kunnen bieden, hebben we een aantal details nodig over de diensten die u nodig heeft en het pand dat u wilt laten reinigen. Vul alstublieft het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:

  1. Diensten: Welke diensten heeft u nodig? Bijvoorbeeld glazenwassen, zonnepanelen reinigen, hogedrukreiniging, dakgoten schoonmaken, ongediertebestrijding of serredaken schoonmaken.
  2. Pand: Hoe groot is het pand dat u wilt laten reinigen? Graag ontvangen we de oppervlakte van het pand (in m²) en het aantal verdiepingen.
  3. Locatie: Op welke locatie bevindt het pand zich? Geef alstublieft de straatnaam en de plaatsnaam door.
  4. Extra informatie: Zijn er nog speciale wensen of omstandigheden waarvan wij op de hoogte moeten zijn? Bijvoorbeeld: moeilijk bereikbare ramen of zonnepanelen, speciale schoonmaakmiddelen die moeten worden gebruikt, etc.

Op basis van deze informatie stellen we een offerte op maat voor u op. We streven ernaar om u de beste service te bieden tegen een eerlijke prijs. Bedankt voor uw vertrouwen in onze diensten en we kijken ernaar uit om u binnenkort van dienst te kunnen zijn.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Type gebouw
Selecteer een optie
Kies dienst
Selecteer een optie
Dit is een verplicht veld
Beveiligingsvraag: 19 - 5 = ?
Vul de oplossing in om verder te gaan

Klantenbeoordelingen

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de glazenwassersdiensten van Bonafide glazenwasserij en ik ben zeer tevreden met het resultaat. De ramen van mijn bedrijfspand zien er nu weer als nieuw uit en het hele gebouw lijkt lichter en helderder. Het team van Bonafide was zeer professioneel en efficiënt, en ze werkten snel en zonder verstoring van de dagelijkse gang van zaken. Ik zou Bonafide glazenwasserij ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en betrouwbare glazenwassersdienst.

Peter Hendrinks

Eerlijke en betrouwbare glazenwasser!

Anne van der Meer